bardzo dobrze, fajne radyjko https://www.youtube.com/watch?v=2PagDzkcKc8
Chce kupic radio i kompletnie nie wiem jakie?
Moderatorzy: Hasan-Łódź, Krecik, Moderator
Re: Chce kupic radio i kompletnie nie wiem jakie?
Dziękuję esek1977
M-tech legend III +Wilson little wil
Dziękuje bardzo za wszelką pomoc i podpowiedzi
Zakupiłem jedną z wymienianych przeze mnie wyżej ofert tz
Yosan 2204 turbo z anteną,jak się okazało Sirio 90 na magnesie
Będę się teraz szkolił w obsłudze ustawieniach itd
Do usłyszenia w innych tematach,mam nadzieje że tam ktoś się odezwie
Chyba że filtry mam za bardzo skręcone
Zakupiłem jedną z wymienianych przeze mnie wyżej ofert tz
Yosan 2204 turbo z anteną,jak się okazało Sirio 90 na magnesie
Będę się teraz szkolił w obsłudze ustawieniach itd
Do usłyszenia w innych tematach,mam nadzieje że tam ktoś się odezwie
Chyba że filtry mam za bardzo skręcone
Jeżeli przygotowujesz się do egzaminu to zobaczył bym ten ctr https://www.youtube.com/watch?v=ZtkmBkP8KsM ewentualnie coś droższego z ssb. Zawsze możesz zbierać pieiądze na np xiegu g90 i masz cały kf tylko tu musisz pamiętać o antenach czy masz gdzie rozwiesić. Decyzja i tak należy do Ciebie dobrze ją przemyśl bo pieniądze wydać jest łatwo.
Więc jakiś czas temu pisałem że planuję zacząć zabawę w cb, i kilku użytkowników prosiło by napisać, na co ostatecznie padł wybór. Kupiłem używanego Johnnego II + nową Lemm AT 1200. Jak zamontuję to dam znać jak działa. Antenę montuję na reling, mam alu więc spokojnie powinno być dobre połączenie z masą. Auto to Doblo I FL, więc samo z siebie jest już dość wysokie.
antene (obudowę cewki) uszczelnij ponieważ lubi przeciekać i po zimie będzie do wyrzucenia.sta1416 pisze: ↑2022-08-25, 18:53 Więc jakiś czas temu pisałem że planuję zacząć zabawę w cb, i kilku użytkowników prosiło by napisać, na co ostatecznie padł wybór. Kupiłem używanego Johnnego II + nową Lemm AT 1200. Jak zamontuję to dam znać jak działa. Antenę montuję na reling, mam alu więc spokojnie powinno być dobre połączenie z masą. Auto to Doblo I FL, więc samo z siebie jest już dość wysokie.
Termokurczka wokół czy klasycznie wazelinka lub smar?
Termokurczka może być, ja użyłem taśmy samowulkanizującej scapa na dole i górze i nic nie przeciekało. Antenka fajna - giętki promiennik więc wszędzie się wjedzie no i ładnie się stroi, a po uszczelnieniu posłuży ładnych kilka lat.
Oki, to ogarnę taśmą jeszcze. Zawaliłem smarem ten kapturek od kabla od dołu by nie było wody, to jeszcze z zewnątrz ją owinę.
Witam,
Warto dać 250zł za 9-letniego Harrego III? Taką ofertę znalazłem.
Chcę kupić radyjko do sporadycznych wypadów w długie trasy. Nie szumiące za mocno. Do zestawu z Sirio Omegą 27 na dużym magnesie, kilka km zasięgu wystarczy głównie do jazdy w osobowym konwoju.
Kwota na radyjko skromna: max 400zł.
Dziękuję.
Warto dać 250zł za 9-letniego Harrego III? Taką ofertę znalazłem.
Chcę kupić radyjko do sporadycznych wypadów w długie trasy. Nie szumiące za mocno. Do zestawu z Sirio Omegą 27 na dużym magnesie, kilka km zasięgu wystarczy głównie do jazdy w osobowym konwoju.
Kwota na radyjko skromna: max 400zł.
Dziękuję.
Witam H III + Omega 27 fajny zestaw do mobila na antymiśka będzie ok . Na plus świetnie działające ASC I płynny RF Gain . H III fajnie działa z dłuższym antenami np Sirio ML 145 i podobnymi .
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Mobil: Albrecht AE 485 S/KPO 532/Performer 2000/Sigma Stinger CL/TRC-474 + SG-CB 1000
Baza: KPO DX 5000 V6/Densei 2002 tuning Konektor/Astatic 104M6B/Sirio 2008/Sonar LS-350/color]
Baza: KPO DX 5000 V6/Densei 2002 tuning Konektor/Astatic 104M6B/Sirio 2008/Sonar LS-350/color]