Kolejny rok.
Moderatorzy: Hasan-Łódź, Krecik, Moderator
-
- Znak/ranga: 161BD716
Re: Kolejny rok.
Kanał 19 CB stał się w pewnym momencie w Polsce typowym "antymiśkiem" i śmietnikiem- każdy kto podróżował z dziećmi często był zmuszany do wyciszenia/wyłączenia CB-radia z uwagi na intelektualnie ograniczonych respondentów używających wulgaryzmów jako przecinka. Dlatego może to dobrze, że antymiśkiem stały się aktualnie aplikacje na urządzenia mobilne. Jest szansa, że radio CB wróci do korzeni. Aktualnie jestem w "Krainie Fiordów" ale po powrocie planuję realizację stacji bazowej więc może się jeszcze "usłyszymy". 73!
Lincoln I, Harry III, Alan 18
Re: Kolejny rok.
Wiem co się stało i jak to wyglądało. Też w sumie jestem tego zdania , że jak to miało tak wyglądać, jak za czasów przez Ciebie opisanych (przekleństwa w eterze na 19-tym) to lepiej, żeby było tak, jak jest teraz...
I faktycznie może to czas na rozpoczęcie nowego? Lepszego czasu, w którym odbuduje się kulturę i czystość prowadzonych w eterze transmisji...? Oby...
Pozdrowienia dla Ciebie... I niech te fiordy to Ci z ręki jedzą...
I faktycznie może to czas na rozpoczęcie nowego? Lepszego czasu, w którym odbuduje się kulturę i czystość prowadzonych w eterze transmisji...? Oby...
Pozdrowienia dla Ciebie... I niech te fiordy to Ci z ręki jedzą...
Pablo
Mobilis in Mobili - Ruchome w Ruchomym.
---------------------------------------------------
VW Touran z zestawem: Uniden Pro 520 XL + SIRIO ML-145
Mobilis in Mobili - Ruchome w Ruchomym.
---------------------------------------------------
VW Touran z zestawem: Uniden Pro 520 XL + SIRIO ML-145